Nieuws

Nieuwsberichten 

   

Studio Seguénte in Sloten i.v.m. promotie The Colorfield Performance CH 2018

Van 10 tot 22 mei staat Studio Seguénte bij het evennemententerrein in Sloten. Het project reist al vele jaren door Nederland en Duitsland. De aanwezigheid in Sloten is bedoeld als promotie van The Colorfield Performance CH 2018.'' 

Foto: Dirk Hakze aan het werk in zijn mobiel studio

...Lees verder

Interviews met deelnemers The Colorfield Performance ook op website CH 2018.

Regelmatig worden er interviews met deelnemers van The colorfield Performance gemaakt. Naast publicaties op onze eigen website staan de interviews nu ook op de websites van www.kunstinzicht.nl en op de nieuwspagina van de organisatie in Leeuwarden.

''

Foto: Yoke Hagen in haar atelier

...Lees verder

Nieuwe interviews met Dolly Leemans en Yoke Hagen

In de afgelopen hebben we weer verschillende inteviews gemaakt met enige van onze deelnemers. Dit keer werden gastvrij onthaald bij Yoke Hagen in het Friese Gorredijk en bij Dolly Leemans in Amsterdam-Zuid. De volgende interviews worden in het zuiden- en in het oosten van het land  en in Duitsland gemaakt.

Foto: Dolly Leemans op het strand van Ballum op Ameland.

''

...Lees verder

Promotieteam TCP benadert steeds meer kunstenaarsverenigingen

Het promotieteam heeft het inmiddels druk met benaderen van alle kunstenaarsverenigingen in Nederland. Er zijn veel meer verenigingen als we dachten en een overzicht wordt node gemist. vroeger was er een federatie van kunstenaarsverenigingen, maar die is helaas in storm aan bezuinigingsmaatregelen vlak voor de crisis gesneuveld. Veel van onze deelnemers sturen ons veel bruikbare informatie over Open Atelierroutes, kunstenaarscollectieven, verenigingen etc. We houden ons aanbevolen voor suggesties. 

Foto: Paul Fortuin en Frans Hulsebosch met het promotiekunstwerk in Sloten.

''

 

...

Promotiekunstwerk reist door Nederland

Om onder kunstenaars bekendheid te geven aan The Colorfield Performance CH 2018 is er speciaal promotiekunstwerk gemaakt. Bij allerlei verschillende kunstmanifestaties kan het zomaar opduiken. Ook het komend voorjaar en zomer zullen we ons weer laten zien en van ons laten horen.

...Lees verder

Raadsma IJzerhandel projectsponsor van The Colorfield Performance

Raadsma Ijzerhandel is projectsponsor geworden van kunstproject The Colorfield Performance CH 2018. We hopen binnenkort meer sponsoren aan de lijst toe te voegen. 

...Lees verder