The Colors of Music deze zomer in Diepenheim

Een zomerse, tweejaarlijkse en langer durende variant met de naam Heerlijck Zicht, een soort van ‘Beeld- En-route’ nieuwe stijl met installatie-, landschaps-, performancekunst en theater op en langs een fiets-/ wandelroute. De eerste editie is bedoeld als ‘prelude’ is loopt van 30 juni t/m 3 september a.s. In de navolgend jaren hoopt de organisatie dit initiatief steeds verder te vergroten.

'' 

De muziek die voor dit project gebruikt moet nog gekozen worden. Wellicht dat het opnieuw een symphony van Gustav Mahler wordt. Binnenkorty wordt er nog een lezing in Diepenheim gehouden over het komende project. Hiermee hoop ik ook nog sponsoren te vinden. Deze en particulieren kunnen net als bij andere projecten met een aanmerkelijek korting vooraf inschrijven op de schilderijen die tijdens dit project zullen ontstaan. Het is een beproefde methode om bij ieder project genoeg financiering te vinden. Op 15 juni begint de opbouw van het panorama. Net als in Amsterdam en Arnhem zal het panorama uit 57 panelen bestaan. De diameter van dit grote p[roject is 26 meter. De panelen hebben twee formaten 122x122 CM en 100x122 CM.

Foto: The Colors of Music III in het Beatrixpark in Amsterdam.

''

Heerlijck Zicht is een samenwerkingsproject van de Kunstvereniging, Werkplaats Diepenheim,
Kunsten Op Straat en Cultuurcentrum Herberg de Pol.Diepenheim kent vele culturele instellingen van theater tot performance kunst en van tekenen tot landschapskunst. Tevens beschikt Diepenheim over Werkplaats Diepenheim, een unieke werkplaats waar (kunsten)makers kunnen werken en verblijven voor een lange periode. Werkplaats Diepenheim zal uiteraard ook voor Heerlijk Zicht worden ingezet.