Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen.

Moet je volgens een bepaald thema werken?

Nee de onderwerpkeuze is geheel vrij.

Moet ik zelf verf meenemen?

Nee wij verzorgen de verf. Er wordt met acrylverf van Talens (expert) en/of van Winston & Newton gewerkt. Tevens zorgen wij voor Lyonse penselen en rollers. Het verdient echter wel aanbeveling om je eigen gereedschappen mee te nemen. Want jou lieveling penselen hebben wij natuurlijk niet. Die heb je zelf. :-)

 Ik woon niet in de buurt van Sloten en moet waarschijnlijk daar ergens overnachten. Regelt de organisatie dat?

Nee, dat moet u zelf regelen . Op onze website komt over enige tijd een lijst met overnachtingsmogelijkheden. Wij proberen voor onze deelnemers korting te krijgen. Voor meer informatie kunt u het beste regelmatig op onze website kijken.

Waarom begint de organisatie nu al met de inschrijving?

Een project met een dergelijke omvang en met zoveel deelnemers heeft een grondige voorbereidingstijd nodig.

Kunnen we ook met een groep deelnemen?

Jazeker dat kan! De groep mag echter niet groter zijn als 8 personen. Het verdient aanbeveling om de organisatie via de mail hiervan op de hoogte te stellen.

Heeft de organisatie ook een ballotage ingesteld?

Nee, iedere kunstenaar is welkom. Wij kijken echter wel even naar een website om bijvoorbeeld vast te stellen of het ook leuk is om een deelnemer te interviewen. De deelnemers moeten aan zichzelf de vraag stellen; kan ik op één dag een schilderij maken van 122x122 CM? Let wel dit is 1,5 M2. Ook is het belangrijk, dat men zich realiseert, dat men buiten werkt .Bovendien komt er publiek .

Waarom begint de organisatie nu al met de inschrijving?

Een project met een dergelijke omvang en met zoveel deelnemers heeft een grondige voorbereidingstijd nodig.

Wanneer kan ik de door mij gewenste datum van deelname opgeven?

Per 1. September 2020 ontvangt u een link waarmee u op de datumprikker een datum kan vastleggen. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. dus wie vroeg inschrijft heeft het voordeel dat zij/hij als één van de eersten een datum kan vastleggen.

Stel dat ik op de datum van deelname verhinderd ben. Wat kan ik dan doen?

Op de website komt in er 2020 een  mogelijkheid om mededelingen te doen en om bijvoorbeeld dagen te ruilen.  In alle gevallen blijft voorop staan dat deelnemers zelf verantwoordelijk blijven voor hun deelname, ruil en/of vervanging door een andere deelnemer.

Stel dat een bezoeker interesse heeft om mijn schilderij te kopen. Hoe gaat dat dan?

Zie:  Verkoopvoorwaarden.

Hoe kom ik bij het project in Sloten?

Zie: routebeschrijving.

Wat gebeurt er met regen?

Als er een enkele bui komt dan worden de panelen tijdelijk afgedekt met een zeil. Indien het meerdere uren gaat regenen wordt er boven de panelen een transparant dak gemonteerd, waaronder men kan doorwerken. Dit kan alleen als er niet teveel wind staat. Maximaal windkracht 5.

Hoe gaat het dan als het gaat stormen?

Er wordt regelmatig naar de ontwikkeling van het weer gekeken. Als wij de weersomstandigheden voor onwerkbaar houden, dan kan het gebeuren dat een complete groep kunstenaars naar één van de reserve dagen wordt verplaatst. Daarover wordt iedereen natuurlijk zo snel mogelijk ingelicht. Hoewel de deelname op eigen risico is en de organisatie geen enkele aansprakelijkheid accepteert, willen we natuurlijk geen enkele deelnemer noch onszelf of één van onze vrijwilligers in gevaar brengen. De maximale windkracht waarbij nog gewerkt kan worden is windkracht 6. Indien er dan ook nog sprake is van zware windstoten; volgt verschuiving naar een andere datum.

Deelnemersinformatie

Deelnemersvoorwaarden

Verkoopvoorwaarden

Meest gestelde vragen

Routebeschrijving

Aanmelden

Interview/Beeldverslag